GRANJA VIDAL és una empresa fundada l'any 1949 a Cambrils.

Amb la compra de 300 pollets i amb la barreja artesana de les matèries nobles per proporcionar aliment, inicia la seva trajectòria aquesta empresa familiar que viu la seva quarta generació.

En tot moment la gestió de la producció i comercialització de l'ou fins a arribar al consumidor final la duu a terme la nostra pròpia empresa, Granja Vidal.

L'actualització per romandre a l'avantguarda és constant i a tots els nivells: Tècnic , sanitari, processos productius, centre de classificació i embalatge, medi ambient,...

A GRANJA VIDAL s.l. seleccionem les gallines, la seva raça i condicions, d'entre les millors del món, la seva alimentació és 100% vegetal i controlem amb absolut rigor el mitjà en el qual es desenvolupen.

El control de Qualitat, que consisteix a inspeccionar un a un tots els ous, és la nostra norma constant i imprescindible.

El transport als punts de venda és immediat mitjançant camions isoterms i refrigerats que garanteixen la seva frescor.

Les nostres unitats de transport estan dotades de dispositius i condicionament de mercaderies a diferents temperatures.

Distribució

  • Canal tradicional
  • Supermercats
  • Pasteleria
  • Hosteleria, restauració i càtering
  • etc...

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.